Neamț. Percheziții la dealerii de stupefiante: 10 persoane au ajuns la audieri, iar două au fost arestate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi pietreni își vor petrece sezonul estival după gratii din cauza unei afaceri ilicite pe care au pus-o pe picioare în ultimul an. Ambii s-au ocupat o vreme de traficul de droguri, au prosperat, ceea ce le-a atras atenția polițiștilor și procurorilor DIICOT-Biroul Neamț. Percheziții la dealerii de stupefiante: 10 persoane au ajuns la audieri, iar două au fost arestate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTeritorial Neamț. Pe 6 iulie anchetatorii au  efectuat două percheziții domiciliare, iar la final au plecat cu aproximativ 350 de grame de cannabis, 11 recipiente ce conțineau urme vegetale cu aspect de cannabis, 3 țigarete cu substanțe psihoactive confecționate artizanal, 6 dispozitive de mărunțire tip grinder și 3 cântare de precizie. La dealeri au fost găsiți și bani, 12.500 de lei, dar au fost ridicate pentru anchetă trei telefoane mobile și două harduri externe.

Neamț. Percheziții la dealerii de stupefiante: 10 persoane au ajuns la audieri, iar două au fost arestate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2022 – iulie a.c., bănuiții ar fi comercializat în mod repetat, droguri de risc (cannabis), consumatorilor din județul Neamț, în schimbul unor sume cuprinse între 70 și 80 lei pentru un gram. Totodată, în aceeași perioadă, unul dintre bănuiți ar fi introdus pe teritoriul țării, cannabis, prin intermediul unor colete expediate din străinătate, destinate atât comercializării, cât și consumului propriu”, anunță anchetatori.

10 persoane au ajuns la DIICOT pentru audieri. Doi pietreni, de 32, respectiv 38 de ani, au fost reținuți pentru acuze de trafic de droguri de risc, introducerea în țară de droguri de risc și deținerea de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Magistrații de la Tribunalul Neamț au dispus pe 7 iulie arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile. Decizia nu este definitivă. FOTO Poliția Neamț.

(G.S.)

Articolul precedentRezultate finale la BAC 2023 în regiunea Nord Est: 16 medii de 10.00
Articolul următorVIDEO Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis ce provoacă accidente mortale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.