0:00

Neamț. Percheziții într-un dosar de contrabandă cu țigări: un bărbat a fost reținut, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPatru mandate de percheziție domiciliară au fost puse în execuare de anchetatori într-un dosar penal cu acuze de comitere a infracțiunii de contrabandă. S-a întâmplat pe 19 octombrie când polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Neamț au descins în mai multe locații și au plecat cu 5.861 de pachete de țigări susceptibile de proveniență ilicită.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un număr de 117.220 de țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător și care trebuiau plasate sub un regim vamal, susceptibile a fi provenite din contrabandă”, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În urma administrării materialului probator, față de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Gârcina, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Rămâne de văzut dacă acesta va ajunge în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare sau va fi dispusă altă măsură.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentNeamț: Bărbat ucis de foc
Articolul următorNoi reguli în concursul de matematică Lumina Math ediția XXVII
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.