0:00

NEAMŢ: Până la decizia LPF, Andrei Marc e „plimbat” de colo-colo, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComisia de Soluţionare a litigiilor din LPF a amânat, pentru încă o săptămână, recursul intentat de FC Ceahlăul împotriva deciziei de a-l declara pe jucătorul Andrei Marc liber de contract. Motivul este unul pueril: clubul pietren nu are bani să timbreze acţiunea.

Profitând de situaţie, Renzo Rossi administratorul delegat al grupării pietrene, l-a anunțat pe fotbalist că, până la pronunţarea definitivă a sentinţei, e jucătorul Ceahlăului. Avertizat de Rossi, Marc s-a prezentat miercuri, 11 februarie, la antrenamentul echipei pregătite de Ze Maria, dar a avut parte de o surpriză neplăcută: nu a fost primit în vestiar şi nici nu s-a dat o dispoziţie pentru a se prezenta la antrenamentele echipei a doua, sub comanda lui Costel Enache. Culmea este că decizia nu i-a fost comunicată de antrenorul principal Ze Maria şi nici de Renzo Rossi, mâna dreaptă a investitorului Alesandro Massone, ci de secundul Costel Ilie.

Întrebat cine poate decide retrogradarea lui Andrei Marc la echipa a doua, printr-o adresă oficială, Ioan Mironaş, directorul sportiv al Ceahlăului a răspuns: „Domnul Viorel Măstăcăneanu, dar, dânsul este plecat la Bacău”.  (Mihai STOIAN)

Articolul precedentNEAMŢ: Este transferat Chirieletti la FC Ceahlăul?
Articolul următorNEAMŢ: Consiliul Judeţean continuă seria asocierilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

3 COMENTARII

  1. Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!
    Drum bun la Dinamo scursurei umane Andrei Marc, un copil cu (…) de gaina care a pus botu’ la oferta lui Dinamo…sa vedem cati bani va castiga la Dinamo, daca va juca si mai ales unde, Dinamo fiind in INSOLVENTA nu poate juca in cupele europene.

  2. Marc trebuia vandut, la timp, cand au fost oferte, dar daca nu te pricepi, si astepti oferte,tip Dumitras cu comisioane pentru buzunarul propiu, ce ai vrea? Nici nu il platesti, nici nu ii dai drumul, si daca nu ai aflat ca sclavia sa abolit demult, il pierzi.

  3. Ce oferte a avut Marc mai voi sunteti TAMPITI?
    Marc este un jucator modest unflat de presa…el s-a afirmat in sezonul trecut cand a facut cuplu cu Canu, anul asta cu el in teren avem cea mai slaba aparare din liga 1, a luat vreo 3 cartonase, rosii, galbene meci de meci, a provocat penalty-uri, gafe monumentale…e vai de capul lui. Voi nu vedeti ca in afara de Dinamo club aflat in INSOLVENTA (deci nu poate transfera jucatori si nici juca in cupele europene) nu s-a mai interesat NIMENI de el?

Comentariile sunt închise.