0:00

Neamț: Ofiţerul anticorupţie cercetat penal solicită ridicarea controlului judiciar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMagistraţii din cadrul Tribunalului Neamţ trebuie să decidă dacă ofiţerul anticorupţie acuzat de conducere fără permis va rămâne sub control judiciar sau nu. Instanţa de judecată a fost sesizată de suspectă, aceasta depunând o cerere în care solicită anularea controlului judiciar. A fost fixat termenul de judecată, urmând a se stabili dacă va fi menţinută cea mai blândă dintre măsurile preventive.

Totul a început pe 5 februarie când ofiţerul a fost citat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, unde era cercetată pentru că în mod repetat ar fi ieşit în trafic cu maşina deşi avea suspendat dreptul de a conduce. Poliţista ar fi sfidat procurorul de caz şi pentru că nu s-a prezentat la ora stabilită, pe numele ei a fost emis un mandat de aducere. Mandatul a fost pus în executare de colegii poliţistei care au identificat-o, se pare în trafic, şi au adus-o la Parchet.

A fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore la expirarea căreia ofiţerul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile (amănunte aici şi aici).

(G.S.)

Articolul precedentZiua Națională a Lecturii la Librăriile Humanitas și Cărturești Piatra-Neamț: „15 februarie, 15 elevi, 15 cărți și 15 rânduri”
Articolul următorGratuitate de 30 de minute în parcările de la Piața Centrală
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.