camera comert 02Avem onoarea de a vă invita să participați la Conferința de lansare a proiectului POSDRU/176/3.1/S/150295 cu titlul ”O ȘANSĂ PENTRU SUCCES ÎN AFACERI” – SUCCES, care va avea loc la data de 26 martie a.c., ora 12.00, în Sala ”Corneliu Enache” a Camerei de Comerț și Industrie Neamț. Proiectul este implementat de Camera de Comert si Industrie Neamț în parteneriat cu Camera de Comerț si Industrie Brașov și firma Innova Project Consulting SRL București.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea ratei de ocupare în Regiunile de Dezvoltare Nord-Est si Centru prin dezvoltarea competențelor antreprenoriale a 480 de persoane cu vârsta peste 18 ani și subventionarea a 48 de planuri de afaceri prin schema de ajutor de minimis “Sprijin pentru Antreprenori”.

Grupul țintă al proiectului vizeaza un numar de 480 persoane, cu vârsta peste 18 ani, care doresc sa inițieze o activitate independenta, dintre acestea, 250 sunt persoane apartinand categoriei de varsta 18-25 ani, înmatriculate în învățământul superior.

Vă vom oferi mai multe informații privind:

  • condițiile pentru participare la activitățile de formare profesională pentru dezvoltarea compețentelor antreprenoriale ce vor fi implementate in cele doua Regiuni de dezvoltare;
  • participarea la concursul de idei de afaceri in vederea selectarii si finantarii a minim 48 de idei de afaceri și domenii de activitate eligibile;
  • servicii de sprijin prin consiliere și activitati de asistenta si post-asistenta in sprijinul initierii afacerilor si ocuparii pe cont propriu prin intermediul a 4 centre care vor functiona in Regiunile Nord-Est si Centru.

Aștepteptăm confirmarea dumneavoastră de participare până miercuri 25 martie a.c., orele 12:00, persoana de contact: Mihaela CONSTANTINESCU, expert tehnic implementare – tel/fax 0233/216663, e-mail: ccint@ccint.ro.

Elena Aurora Emilia MIRON, manager proiect

Agenda evenimentului, în format Word: Agenda lansare