0:00

Anchetatorii din cadrul IPJ Neamț fac cercetări în cazul unei femei care a murit în în apropiere de Mănăstirea Brădițel. Evenimentul tragic a avut marți, 3 octombrie și a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 11:00.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 3 octombrie a.c., un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Barticești, s-ar fi deplasat împreună cu soția sa, în vârstă de 60 de ani, din aceeași localitate, în pădurea aparținând Ocolului Silvic Văratec, pentru a încărca material lemnos într-o autoutilitară. Pe drumul de întoarcere, în urma unor defecțiuni tehnice ale autoutilitarei, femeia de 60 de ani s-ar fi speriat și ar fi sărit din mers din vehicul. Din nefericire, echipajul medical sosit la locul evenimentului a declarat decesul acesteia”, anunță IPJ Neamț.

Cercetări se fac și în cazul a două persoane care au dispărut în condiții neelucidate încă. În primul caz e vorba de Doboș Ema-Maria, de 31 de ani, din județul Bacău. Aceasta s-a cazat la o unitate specializată din Piatra Neamț, iar pe 30 septembrie a plecat fără să facă check-out, lasându-și bunurile personale în cameră. Femeia are 1,72 m, păr șaten, lung, prins în coc. La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămașă din jeans de culoare bleu, purtând încălțăminte de culoare albă.

Neamț. O moarte suspectă și două persoane dispărute, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Oamenii legii îl caută și pe Prisacaru Andrei, de 34 de ani, din Gherăiești. Pe 15 septembrie acesta a plecat de acasă către Constanța și nu a mai revenit până în prezent. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea celor căutați este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Neamț. O moarte suspectă și două persoane dispărute, ZCH NEWS - sursa ta de informații

(G.S.)

Articolul precedentCând primesc profesorii prima de carieră didactică
Articolul următorAccident mortal în localitatea Ion Creangă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.