pietricica turism

perchezitii politieO „armată” de poliţişti de la Secţia Rurală Gârcina şi de la posturile arondate secției, însoţiţi de mascaţii de la Serviciul de Acțiuni Speciale au făcut cinci percheziții domiciliare în comuna Pângărați și în orașul Bicaz, în ziua de 20 mai. Vizaţi au fost doi bărbaţi, cu vârste între 24 şi 25 de ani, ambii din Pângăraţi, principalii suspecţi în mai multe cazuri de furt din societăţi comerciale. Ultima lor „ispravă” a fost comisă în luna aprilie, când au intrat, pe timp de noapte, în incinta a două firme de materiale de construcţii din Pângăraţi şi au furat bunuri în valoare de 23.000 de lei.

„În urma perchizițiilor efectuate au fost recuperate o parte din bunurile sustrase, la domiciliul bărbatului de 24 de ani fiind identificate mai multe trofee de vânătoare, muniție confecționata artizanal, precum și muniție neconformă cu tipurile de arme deținute legal”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Polițiștii au luat măsura reținerii celor doi bărbați pentru 24 de ore, iar în ziua de 21 mai, ei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și nerespectarea regimului armelor si munițiilor”. (C. MIRCEA)