0:00

NEAMŢ: Măstăcăneanu – atac la comisiile LPF, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMarți, 27 ianuarie 2015 se judecă recursul Ceahlăului la decizia Comisiei pentru Statutul Jucătorilor, comisie care l-a declarat liber de contract pe Andrei Marc, căpitanul Ceahlăului. Viorel Măstăcăneanu acuză membrii comisiei LPF de faptul că au luat o hotărâre părtinitoare, în favoarea jucătorului, care dorește să semnze cu Dinamo.

”Noi am trimis actele de apărare în cazul litigiului şi a memoriului depus de jucătorul Andrei Marc, dar înclin să cred că cei din comisii nici nu s-au uitat pe ele. Sunt tare mâhnit de tot ce ni se întâmplă nouă, echipelor mai mici. Noi i-am dat 13.000 de euro lui Marc, iar cei de la Comisie tot l-au dat liber de contract“, a declarat Viorel Măstăcăneanu, președintele Consiliului de Administrație al Ceahlăului, care a precizat că-i va reclama pe aceștia la DNA, la TAS și va trece şi pe la Mănăstirea Pângărați unde se va ruga pentru dreptate.

”Cei de la Dinamo, care au intervenit în cazul lui Andrei Marc și l-au convins să meargă la ei să nu uite că există un Dumnezeu”, a amenințat oficialul Ceahlăului. Întrebat dacă se mai poate schimba ceva, Viorel Măstăcăneanu a mărturisit: ”În proporție de 99,9 la sută, Andrei Marc e jucătorul lui Dinamo. Am încercat să-l conving să meargă în cantonament cu noi, în Italia și mi-a spus că nu avem cum să-i satisfacem pretențiile, că vrea să promoveze la o echipă de top, cu care să facă pasul la echipa națională, iar noi nu putem să-i oferim nimic din toate acestea”. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentIAȘI: Copiii în mașină, numai după măsurătoare!
Articolul următorNEAMŢ: Primăria și cantina socială – Facerea de bine încurajarea lenii se cheamă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.