0:00

NEAMŢ: MARC rechemat la prima echipă!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRăsturnare de situație în cazul Marc! Fundașul a fost cooptat în lot pentru cantonamentul din Italia. La Comisia pentru statutul jucătorului, în ședința desfășurată miercuri, 21 ianuarie, clubul de fotbal Ceahlăul a mai cerut termen o săptămână pentru rezolvarea diferendului cu jucătorul, iar Andrei Marc a fost rechemat de la echipa a doua, acolo unde fusese trimis și a fost reprimit la antrenamentele conduse de Ze Maria. Fundașul a declarat că Ceahlăul rămâne prima sa opțiune, dar nu poate trece peste problema financiară, întrucât i s-a promis achitarea restanțelor, astfel încât nu renunță la memoriul depus la LPF.

În cazul jucătorului Alexandru Ichim, clubul de fotbal FC Ceahlăul l-a înștiințat printr-o adresă oficială că poate să-și caute echipă, în schimbul a 100.000 de euro.

”Mi-au spus că atâta cer pentru mine”, a declarat fotbalistul, ce nu va pleca în cantonamentul de la Roma și care intenționează și el să depună actele pentru a deveni jucător liber de contract. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentNEAMŢ: Ştii cu ce viteză gonesc pompierii la intervenţii? Află aici!
Articolul următorRechemat degeaba la prima echipă / MARC e liber de contract
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.