0:00

NEAMŢ: MARC, încă un popas la Comisia LPF, în drumul spre Dinamo, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMiercuri, 21 ianuarie, Andrei Marc, căpitanul Ceahlăului, are un nou termen la Comisia LPF pentru judecarea memoriului în care fotbalistul, neplătit de trei luni, vrea să devină liber de contract. Staff-ul administrativ italian al Ceahlăului a precizat că vrea să-l păstreze pe Marc în lot, dar că totul depinde de fotbalist. Renzo Rossi a vorbit în termini laudativi de Andrei Marc și a spus că deja a luat legătura cu el, însă, deocamdată decizia fotbalistului de pleca nu s-a modificat.

”Jucătorul de FC Ceahlăul mai are un an și jumătate de contract, a depus memoriu, dar trebuie să vedem dacă el este corect. Pentru noi, e un jucător important, de aceea, prima oară când am venit la Piatra Neamț am și stat de vorbă cu el, mai ales că, fiind căpitan, are un rol important în echipă. Noi vrem să facem lucruri mari la Ceahlăul și trebuie să ținem doar jucătorii care își doresc să joace la Ceahlăul. Din păcate, totul depinde de el, deși, în spatele jucătorului sunt anumite persoane, care fac diverse chestii, ca să-l îndepărteze de noi”, a spus Renzo Rossi, administratorul delegate al Ceahlăului.

Antrenorul Ze Maria nu s-a propununțat în privința păstrării lui Andrei Marc la gruparea pietreană.

Marc a precizat că, în cazul în care nu-i vor fi achitate salariile restante, el își va menține cererea de a deveni liber de contract. La termenul solicitat de LPF clubul pietrean trebuie să facă dovada achitării restanțelor către Andrei Marc, astfel încât acesta să-și poată duce înțelegerea de un an și jumătate, cât mai are de jucat la Ceahlăul, la bun sfârșit. Cum în clubul pietrean Alesandro Massone nu a investit, încă, niciun ban, Marc are toate șansele să plece la Dinamo, liber de contract, după decizia comisiei Ligii profesioniste de Fotbal. (Mihai STOIAN, FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentNEAMŢ: Tâlhari minori – 3 ani în centrul de detenţie
Articolul următorFabrica de vinuri a lui Eugen Mihoc – “călcată” iar de IGPR
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.