0:00

NEAMŢ: MARC, dinamovist trei ani şi jumătate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAndrei Marc a fost declarat definitiv jucător liber de contract şi poate să semneze cu orice altă formaţie. Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF i-a dat dreptate jucătorului, admiţându-i parţial recursul şi obligând clubul FC Ceahlăul la plata restanţelor financiare către jucător.

„Este vorba de primele de joc din sezonul trecut şi trei salarii restatnte din acest an”, după cum a mărturisit jucătorul într-un interviu acordat săptămânalului „Mesagerul de Neamţ”.

Prima echipă care s-a interesat de serviciile lui Andrei Marc este Dinamo, cu care fundaşul pietrean a semnat un contract pe trei ani şi jumătate pentru un salariu de 7.000 de euro pe lună. Dinamo poate înregistra contractul la LPF până sâmbătă, 28 februarie. Andrei Marc, în vârstă de 21 de ani, este considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti lansaţi în fotbalul mare de profesorul Constantin Pancu, director adjunct al LPS Piatra Neamţ. La Ceahlăul Piatra Neamţ, unde a jucat de la începutul carierei a evoluat în 71 de meciuri în Liga I şi a marcat trei goluri. Marc are şi trei selecţii la naţionala U 17 a României, o prezenţă la reprezentativa U 19 şi a fost convocat de patru ori la naţionala de tineret. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentNEAMŢ: Un cerşetor, victimă „colaterală” a contrabandiştilor
Articolul următorNEAMŢ: Consilier local vs. ANI 1-0
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.