baseball 01Elevii de la Liceul cu Program Sportiv din Roman au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului după ce au triumfat la finala de baseball (grupa de vârstă 16-18 ani – n.r.), din cadrul campionatelor naționale școlare.

Competiția dedicată cluburilor sportive școlare, din cadrul liceelor și școlilor profesionale, a avut loc în perioada 8-9 mai, pe terenurile de sport din Gherăești. Liceeni de la LPS Roman au avut de „luptat” cu încă 3 echipe, însă, în final, au demonstrat că, la ediția din acest an, au aliniat cea mai solidă echipă. Județul Neamț a mai fost reprezentat și de echipa CSS Târgu-Neamț, dar elevii de acolo se pare că nu atins cea mai bună formă, situând-se pe ultima poziție (locul al IV-lea).

La întrecere au fost prezenți și elevii de la CSS Călărași (locul al II-lea), care au fost la un pas de a-i devansa pe cei de la LPS Roman. O altă echipă particpantă la finala competiției a fost și cea a CSS Botoșani care, după „dueluri”, a urcat pe cea de a III-a treaptă a podiumului.

La festivitatea de premiere au fost prezenți: Alin Cătălin Păunescu – inspector general în cadrul Ministerului Educației, Viorel Stan – inspector școlar general al IȘJ Neamț și prof. Magda Melinte – inspector școlar de specialitate din cadrul IȘJ Neamț. (M. TEODOROF)

Articolul precedentHCM ROMAN – HCM BAIA MARE (11.05, 18:00) Semifinală pentru Champions League
Articolul următorBOTOŞANI: Alcool la PET, fără documente de provenienţă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.