copii ora de sportAstăzi, 8 mai, la Liceul cu Program Sportiv din Roman a avut loc festivitatea de deschidere a etapelor finale pentru Olimpiada Sportului Școlar la handbal fete (licee și școli profesionale) și Campionatul Național Școlar de baseball (grupa de vârstă 16-18 ani – băieți). Concursurile au adus la startul întrecerilor elevi și profesori din toată țara.

Astfel, la Liceul cu Program Sportiv din Roman, vreme de trei zile (8-10 mai) se va desfășura olimpiada de handbal, care este disputată de 8 licee din București şi judeţele Prahova, Olt, Sibiu, Timiș, Neamț, Maramureș, Galați. Din Neamț, echipa care ne reprezintă la națională este LPS Roman. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 10 mai.

Etapa finală a concursului național de baseball, programată, potrivit prof. inspector Magda Melinte, pentru zilele de 8 și 9 mai, are loc pe terenurile de sport din Gherăiești, la întrecere fiind prezente 4 echipe: CSS Călărași, CSS Târgu-Neamț, CSS Botoșani și LPS Roman. (M. TEODOROF)