pietricica turism

politie control traficPoliţiştii rutieri din Neamţ au intrat în zodia norocului şi au reuşit să depisteze în trafic, în doar o săptămână, trei maşini date în urmărire. Ultima a fost găsită în seara de 15 ianuarie, pe strada Petru Rareş din Piatra-Neamţ. La volan era un bărbat de 41 de ani din Roman, iar maşina avea numere de Spania, figura înmatriculată în Bacău şi era declarată furată din 2 decembrie 2014.

„Autoturismul a fost indisponibilizat, iar conducătorul auto a fost condus la sediul poliției pentru verificări, fiind informați ofițerii de investigații criminale din cadrul IPJ Bacău, care au preluat conducătorul auto și autoturismul pentru continuarea cercetărilor”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „Polițiștii nemțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Pe 13 ianuarie, un echipaj de poliţie rutieră a oprit în trafic un autovehicul care era dat urmărire internațională de către statul italian, iar cu o săptămână mai devreme tot un echipaj de poliţie rutieră a depistat în trafic, la Săvineşti, o maşină care era dată în urmărire internaţională de către autorităţile belgiene. În ambele cazuri se fac cercetări în privinţa şoferilor (un tânăr de 24 de ani şi o femeie de 41 de ani). (Cristina MIRCEA)

Alte detalii aici: https://zch.ro/neamt-autoturisme-date-in-urmarire-internationala-gasite-la-savinesti/