pietricica turism
Florentin PERA
Florentin PERA

Unul dintre cele mai importante meciuri ale etapei a 19-a a Ligii Naționale feminine de handbal, în ce privește configurația clasamentului în partea superioară, a fost cel dintre Corona Brașov și HCM Roman, disputat miercuri seară (18 februarie). Echipa romașcană a părăsit terenul învinsă, scor 25-15 (11-7) pentru Corona Brașov.

HCM Roman a început meciul în următoarea alcătuire: Tymoshenkova, Polocoșer  – Iuganu (5 goluri), Băbeanu (1), Druțu, Stoleru (6), Agrigoroaei (1), Chitacu. Au mai jucat Toskovic (2), Mihalschi, Crap și Câligi. N-au putut juca, în special din motive de sănătate, Horobeț, Vâlcu, Genkova și Vartic.

“Am avut doar 12 jucătoare apte și am reușit să facem față disputei doar o jumătate de meci. Ne așteptam la o prestație mai bună după meciul din Danemarca. S-a resimțit foarte mult oboseala, două nopți nedormite, 20 de ore în autocar. Era greu să emitem pretenții. Nu poate fi scuzat faptul că s-au ratat șase aruncări de la 7 metri și alte opt situații din postură de singur cu portarul. Am căzut în partea a doua, n-am mai reușit să păstrăm intensitatea și îmi pare rău că n-am reușit joc bun până la capăt. Mi-asum răspunderea pentru acest rezultat nefavorabil”, a declarat antrenorul romaşcancelor Florentin Pera.

Duminică, 22 februarie, sunt programate meciurile din etapa a 20-a. HCM Roman va juca pe teren propriu cu HCM Baia Mare, cu începere de la ora 11. (Mihai STOIAN)