LPS Piatra Neamţ
LPS Piatra Neamţ

Handbaliştii juniori I ai LPS Piatra Neamţ au un avans de patru puncte în fruntea seriei A a campionatului naţional, după victoria obţinută în cadrul etapei a 9-a din retur, scor: 29-25 (14-10), împotriva formaţiei LPS Iaşi. După ce mai bine de jumătate din campionat echipa din Suceava fusese lider al grupei, vicecampioana României, pregătită de soţii Rita şi Stelian Bursuc, a recuperat punct cu punct şi a trecut la conducerea seriei. Meciul contra ieşenilor a fost unul greu datorită, în primul rând, ratărilor pietrenilor, ce parcă s-au jucat cu nervii spectatorilor şi antrenorilor, după o partidă pe care au controlat-o de la primul şi până la ultimul fluier al arbitrilor.

“Sunt nemulţumit de lipsa de concentrare în fazele de finalizare. Datorită ratărilor, puteam să dăm cu piciorul la munca noastră de pe întreg parcursul jocului şi era păcat. Dacă învingem la Suceava nu cred că mai putem scăpa locul I”, a declarat la finalul partidei de joi după-amiază (19 februarie), tehnicianul Stelian Bursuc.

Duminică, 22 februarie, pietrenii joacă un alt meci dificil, în deplasare, cu LPS Suceava. În cazul unei victorii, locul I nu mai poate scăpa vicecampioanei României, poziţia de lider fiind avantajată în cadrul stabilirii grupelor de la turneul semifinal. În această fază a competiţiei se califică primele patru formaţii. (Mihai STOIAN; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

PLATON
PLATON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

juniori lps 02

 

 

 

 

 

 

 

juniori lps 04

 

 

 

 

 

 

 

juniori lps 05

 

 

 

 

 

 

 

Stelian şi Rita BURSUC
Stelian şi Rita BURSUC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

juniori lps 07 stelian bursuc

Articolul precedentNEAMŢ: „De Dragobete, iubeşte româneşte”, cu Centrul „Carmen Saeculare”
Articolul următorNEAMŢ: Peste 7.000 de donatori de sânge în 2014
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.