0:00

Neamț. George Lazăr îl laudă pe primarul comunei Pângărați, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎntr-o postare pe Facebook, George Lazăr, președintele PNL Neamț, îl laudă pe primarul liberal al comunei Țibucani pentru eforturile sale de reabilitare și modernizare a Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din localitate.

Postarea integrală a președintelui PNL Neamț o puteți citi mai jos.

„Mancaș Ioan Petronel, primarul liberal al comunei Pîngărați, este genul de om care nu se plânge, nu abandonează, care caută mereu soluții. Și bate la toate ușile de unde poate obține #finanțare pentru proiecte de #dezvoltare ale comunei.

Iar eforturile sale nu sunt în zadar. Dupa mai multe vizite pe care le-am facut impreună la Ministerul Dezvoltării, i-a fost aprobată o finanțare nerambursabilă de aproape 4 milioane de lei, pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale ”Nicolae Iorga” din satul Pîngărăcior.

Ca orice liberal, și Petronel Mancaș pune accent pe educație. Iar după finalizarea lucrărilor la școala din Pîngărăcior, cei 180 de elevi care învață aici se vor bucura de condiții mult mai bune, demne de secolul al XXI-lea.

Acesta este modelul în care cred si pe care il sprijin. Și mai cred că județul #Neamț poate fi schimbat în #bine, cu oameni dedicați comunităților din care provin”.

ZCH

Articolul precedentȘofer blocat între fiarele mașinii, după ce s-a răsturnat în șanț
Articolul următorȘtire actualizată. FOTO. Se întâmplă acum: accident între Bălțătești și Crăcăoani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.