Actualizare: Impactul a fost provocat de o șoferiță de 57 de ani, din Agapia, care a adormit la volan. „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o femeie, în vârstă de 57 de ani, din Agapia, conducea un autoturism, pe DN 15C, în localitatea Crăcăoani, din direcția Piatra Neamț spre Târgu Neamț ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula din sensul opus, condus de o femeie de 58 de ani, din județul Vrancea”, conform IPJ Neamț.

În urma impactului prima dintre șoferițe și două pasagere din celălalt autovehicul, de 55, respectiv 73 de ani, din județul Vrancea, au fost rănite.

Știre inițială: Un eveniment rutier soldat cu victime a avut loc cu puțin timp în urmă în localitatea Crăcăoani, la ieșirea spre Bălțătești. Cel mai probabil, unul șoferii autoturismelor implicate a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat frontal într-o mașină aflată pe celălalt sens de mers.

Două autospecile din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Neamț acordă îngrijiri medicale răniților.Știre actualizată. Neamț. FOTO. Accident la ieșirea din Crăcăoani spre Bălțătești, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Știre actualizată. Neamț. FOTO. Accident la ieșirea din Crăcăoani spre Bălțătești, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. Neamț. FOTO. Accident la ieșirea din Crăcăoani spre Bălțătești, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. Neamț. FOTO. Accident la ieșirea din Crăcăoani spre Bălțătești, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. Neamț. FOTO. Accident la ieșirea din Crăcăoani spre Bălțătești, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu amănunte.

(G. S.)

Articolul precedentInspectoratul de Poliție Neamț are comandant nou – comisar șef Mihai Osoianu
Articolul următorFOTO. Piatra Neamț: când vrei să iei scurtătura prin sensul giratoriu dar… nu iese pasența
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.