Ze Maria
Ze Maria

Pentru o mai bună promovare a clubului şi din dorinţa de a atrage cât mai mulţi tineri în tribune la partidele echipei FC Ceahlăul, clubul pietrean organizează, săptămâna aceasta, mai multe acţiuni. Astfel, miercuri, 1 aprilie, antrenorul Ze Maria şi câţiva jucători, împreună cu Radu Birlică, director de marketing, însoţiţi de Gelu Crăcană, ofiţerul de presă al clubului, se vor deplasa la Colegiul Tehnic Forestier Piatra Neamt, unde se vor întâlni, de la ora 12:00, cu elevi şi profesori ai acestei unităţi de învăţământ. O actiune similara va avea loc joi, 2 aprilie, tot de la ora 12:00, la Colegiul de Transporturi Auto.

„Vrem sa facem o tradiţie din a organiza astfel de activităţi. Începem cu liceele Forestier şi Auto, pentru că ne sunt aproape, dar vom merge în toate liceele şi şcolile din oraş”, a declarat Radu Birlică, directorul de marketing al FC Ceahlăului.

Antrenorul şi oficialii Ceahlăului vor discuta cu tinerii şi vor împărţi fotografii și autografe. Totodata, în fiecare din cele două licee vor fi distribuite gratuit bilete la partida FC Ceahlăul – Viitorul Constanţa, care se va disputa duminică, 5 aprilie, de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Piatra Neamţ. (Mihai STOIAN)