pietricica turism

afis elena chiruNăscută pe 28 august 1952, a absolvit cursurile de pictură din cadrul Centrului de Cultură şi Arte “Carmen Seculare”, clasa 2009-2012, sub îndrumarea profesorului Arcadie Răileanu. Pasiunea pentru pictură este prezentă în viaţă artistului încă din tinereţe. Lucrările din vremea adolescenţei au rămas la nivel de aspiraţie. Ulterior, artistul a reuşit materializarea unui vis. Acela de a deveni artist plastic.Toate expoziţiile în care a fost prezentă cu lucrări, au fost expoziţii de grup. Cronologic acestea s-au desfăşurat în anii 2010, 2011, 2012, 2014

Expoziţia de pe 5 februarie 2015 este prima expoziţie personală, reprezentând primul moment de maturitate artistică. Un moment încărcat de emoţii şi dorinţe artistice.

Tematicile abordate în cadrul picturilor din prezenta expoziţie şi nu numai, sunt reprezentate de peisaje, natură moartă, monumente şi vestigii. Inspiraţia artistului îşi are originea în locurile vizitate, transpuse prin filtrul propriu, folosind imaginaţia şi dorinţa de a adauga ceva personal.

Deţine lucrări în colecţii personale din ţară şi străinătate (Franţa, Marea Britanie, Israel etc.)

Va invităm la “PICTURĂ” – o expoziţie încărcată de bucuria unui vis împlinit.

Vernisaj – Joi, 5 februarie 2015, ora 18:00, în cadrul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Invitat: criticul de artă Lucian Strochi. Expoziţia poate fi vizitată până în data de 15 martie 2015.