reclama autocenter

În prima etapă de vaccinare, în județul Neamț s-a vaccinat aproape o treime din cadrele medicale și angajații centrelor rezidențiale.

Din cele aproximativ 7.000 de persoane angajate în sistemul sanitar și asistența socială, 2.360 s-au vaccinat, potrivit datelor anunțate de Prefectura Neamț. Cele mai multe – 1.526 de persoane – au fost vaccinate la centrul deschis la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Aici a fost și cea mai vastă arondare: orașul Bicaz și comunele Gârcina, Alexandru cel Bun, Roznov, Dumbrava Roșie, Bodești, Războieni. Au mai fost două centre care au funcționat la spitalele din Roman și Târgu Neamț.

Vaccinarea a început pe 4 ianuarie și se va încheia la finele acestei luni. „Centrele de vaccinare pentru personalul medical și angajații din centrele rezidențiale, deschise la spitalele din Piatra-Neamț, Roman și Târgu Neamț, se vor închide până la data de 1 martie. Zilele acestea se finalizează administrarea dozei de rapel pentru cei câțiva care au mai rămas programați”, a declarat Radu Firăstrău, șeful Direcției de Sănătate Publică Neamț.

C.I.

 

Articolul precedentCasă cu etaj distrusă de incendiu
Articolul următorVIDEO: Foc pe un deal din faţa Primăriei Gârcina, intervin voluntarii şi pompierii