reclama autocenter

După prima etapă de repartizare computerizată, sunt 243 de elevi care n-au mai prins locuri la liceele din Neamț și vor intra în a doua etapă, din perioada 24 iulie – 3 august. Singurul liceu care mai are 6 locuri neocupate este Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” Horia.

Sunt 2.486 de elevi care au fost distribuiți după medii și opțiuni. Dintre aceștia, 1.428 sunt la filiera teoretică și 1.058 la filiera tehnologică. Acestora li se adaugă 409 elevi care au optat pentru specializările vocaţionale, 15 elevi au fost admiși la licee militare, 14 elevi au intrat pe locurile speciale rezervate candidaților de etnie romă și 3 elevi pe locurile speciale pentru elevii cu cerințe educaționale speciale. Trei candidați cu media de admitere 10 au optat pentru Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra-Neamț, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu Neamț și Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași. Liceenii vor trebui să-și depună dosarele de înscriere la liceele unde au fost admiși în perioada 13-20 iulie. Cazurile speciale apărute după prima etapă de repartizare vor fi rezolvate în perioada 22-24 iulie de comisia județeană de admitere.

Anul acesta, mediile de admitere sunt cu circa 0,50 puncte mai mari ca cele de anul trecut. Iată topul primelor 20 de licee, cu ultimele medii de admitere, întocmit de Inspectoratul Școlar Județean Neamț:

Articolul precedentDemisie la nivel înalt în PSD Neamț. Emilia Arcan părăsește partidul
Articolul următorFOTO: Explozie într-un bloc! Pompierii intervin