pietricica turism

primaria bicaz veche spateUn angajat al Primăriei Bicaz reclamă faptul că nu mai poate lucra „non-stop” din cauza volumului mare de muncă și cere insistent să mai aibă încă un coleg. „Plângerea” a mai fost înaintată consilierilor locali, dar până acum femeia nu a avut câștig de cauză. Elena Stahei este consilier în compartimentul Registru Agricol și, după cum mărturisește, este singura persoană din primărie care răspunde de completarea, înscrierea și ținera la zi a registrelor agricole.

„Vă reamintesc că sunt un singur om și posibilitățile fizice îmi sunt limitate, am și eu o vârstă, au început să-mi apară probleme de sănătate, nu mai pot lucra non-stop, toată săptămâna, inclusiv în week-end, cum am procedat ani la rând, până acum”.

Angajata din cadrul primăriei atrage atenția asupra faptului că în lipsa unui ajutor este pusă în pericol eficientizarea activității din cadrul compartimentului Registru Agricol, cu atât mai mult cu cât anul acesta se vor achiziționa noile registre agricole pentru următorii 5 ani.

„Astfel, pe lângă celelalte activități cotidiene, vor trebui completate și noile registre cu toate datele existente în cele vechi, ceea ce va determina ca volumul lucrărilor să fie cu mult peste puterile unui singur om”, a mai precizat femeia, în analiza privind stadiul de înscriere a datelor în registrul agricol pentru semestrul II din anul 2014. (M. TEODOROF)