0:00

NEAMŢ: Consultaţii cardiologice la Policlinică, programări până în iulie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProgramările pentru Cardiologie în cadrul Ambulatoriului Integrat de Specialitate al Spitalului Județean Piatra Neamț (Policlinică) au ajuns astăzi, 24 aprilie, până la data de 19 iulie.

Faptul că o persoană cu probleme cardiace poate beneficia, pe baza unei trimiteri de la medicul de familie, de un consult gratuit în Policlinică abia în luna iulie se „datorează” unui singur lucru: programul medicilor.

După cum se poate observa și în fotografia alăturată, la cabinetul de Cardiologie patru medici au program cu „publicul” doar două ore pe zi, de la 10:00 la 12:00, 3 zile pe săptămână, lunea, joia și vinerea.

NEAMŢ: Consultaţii cardiologice la Policlinică, programări până în iulie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă cum informează afișul de pe ușa cabinetului, „Programările se fac în limita a 8 pacienți pe zi”, adică, matematic vorbind, pentru o programare pentru care un pacient așteaptă și 3 luni de zile, acesta este consultat 15 minute.

O fi mult, o fi puțin, cert este că astăzi, la ora 10:30, holul din fața cabinetului Cardiologie era liber. Vineri, în timpul programului de consultații. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentComunicat de presă – PNL Roman în echipă completă
Articolul următorVeste proastă pentru elevi: sindicatele din educaţie cer examen de admitere în liceu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.