0:00

NEAMŢ: Concursul pentru șefia Spitalului  Bicaz, în martie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConcursul pentru postul de manager, la Spitalul Bicaz, s-a amânat pentru începutul lunii martie. Inițial, acest concurs a mai fost programat odată, pentru 20 ianuarie, dar din cauza schimbării, cu puțin timp înainte, a componenței Consiliului de Administrație, acest lucru nu a mai fost posibil. Între timp, lucrurile în ceea ce privește componența Consiuliului de Administraţie par să se fi limpezit și în urma acestui lucru s-a putut stabili o nouă dată de concurs.

„Anunțul a fost făcut și în Viața Medicală. Pentru postul de manager, care va avea loc în 2 martie, dosarele se pot depune cu 7 zile înainte de ziua concursului”, a precizat Valentina Haidău, manager interimar la Spitalul „Sf. Nicolae” Bicaz. (M. TEODOROF)

Articolul precedentNEAMŢ: Ce a făcut şeful PNL la Bruxelles?
Articolul următorNEAMŢ: Vă dor dinţii noaptea? Trataţi-vă singuri!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. am citit in presa locala ca postul de manager si director medical sunt amanetate de cuplul penal care a condus ambulanta vreo 20 de ani!!! ramai crucit cand auzi niste consilieri din Bicaz ca se mira cum de au fost schimbati niste „profesioniste” ca cele doua enumerate in tex!! imi place ca ele merg „la pachet” sa parjoleasca si spitalul proaspat redeschis!! (…)

Comentariile sunt închise.