Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat marți, 3 martie, într-o conferință de presă, că formația gorjeană este încă departe de a-și atinge obiectivul, afirmând că meciul cu Ceahlăul Piatra Neamț va fi unul al echipelor care se luptă pentru evitarea retrogradării, relatează Agerpres. El a afirmat că jucătorii trebuie să rămână echilibrați, serioși, eficienți și pragmatici și să își respecte adversarul, care, din punctul lui de vedere, va face orice pentru a obține o victorie.

Iordănescu (Pandurii)
Iordănescu (Pandurii)

„Pentru jocul care urmează trebuie să fim foarte atenți, noi suntem încă departe de a ne atinge obiectivul, lupta merge înainte. Am câștigat trei puncte, însă mai avem foarte mult de muncit, suntem doar la început, trebuie să legăm două rezultate pozitive și asta înseamnă automat să aducem trei puncte și de la Piatra Neamț’‘, a afirmat Iordănescu.

”Ceahlăul este o echipă cu care suntem în luptă directă pentru evitarea retrogradării, o echipă care ne-a învins pe teren propriu în tur, deci este important să reușim să câștigăm cele trei puncte, după care vom vedea și scorul, pentru că știți că la final la egal de puncte se iau jocurile directe și este important și acest amănunt. Nu vreau să merg însă atât de departe, targetul principal este să reușim să ne întoarcem cu cele trei puncte. Vom întâlni o echipă care, fiind în luptă cu noi, se agață de orice joc. (…) Este un adversar care va face orice ca să rămână în Liga I și mă aștept la un joc dificil”, a mai spus Edi Iordănescu.

Partida Ceahlăul Piatra Neamț – Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 20-a a Ligii I, se va disputa vineri, 6 martie, începând cu ora 18:00, pe Stadionul Ceahlăul. (ZCH NEWS)

Articolul precedentBACĂU: Pe urmele hoţilor de lemn
Articolul următorSpectacole la Teatrul Tineretului (7 – 8 martie 2015)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.