pietricica turism

centru afaceriMândrețe de construcție nou-nouță va răsări în Piatra Neamț, în zona Școlilor Normale, dacă ies planurile pentru care și-au dat mâna Consiliul Județean Neamț, Primăria Piatra Neamț și Camera de Comerț și Industrie Neamț. Oficialii celor trei instituții au început discuțiile pentru construirea unui centru de promovare și dezvoltare a mediului de afaceri și, după cum arată primele schițe, investiția se dorește a fi o adevărată structură locală de sprijinire a afacerilor, întru același scop: atragerea investițiilor, revigorarea și dezvoltarea economiilor locale, crearea de noi locuri de muncă. Președintele CJ Constantin Iacoban a enunțat scurt motivația de bază a acestui proiect: ”Încercăm să dăm viață municipiului Piatra Neamț”.

Potrivit primelor schițe, centrul care va fi ridicat în zona Școlilor Normale va avea la dispoziție 14.000 de metri pătrați, din care construcția efectivă va ocupa doar 1443,34 mp (amprenta la sol). Toate spațiile care se vor desfășura pe toate etajele viitorului centru însumează cam 7.000 mp. Construcția va fi ridicată pe structură din beton armat și va fi realizată din BCA. Compartimentele interioare se vor executa din panouri de zidărie și panouri ușoare din gips-carton. Pe exterior, au fost gândite, ca finisaje, tencuială de mozaic la soclu, cu sistem termoizolant inclus, ”glafuri de marmură, tâmplărie de aluminiu cu geam termopan, balustrade de inox și placaj de material compozit din fețe de aluminiu”. (D. OSTAHIE)

1 COMENTARIU

  1. Esti “acreditata”la CL Piatra Neamt si nu ai “vazut”conflictul de interese penal al consilierilor T.N si T.L…!!! Meserie te halesc…?

Comments are closed.