NEAMȚ: Cardurile de sănătate, „o mică nebunie”!, ZCH NEWS - sursa ta de informații16.000 de nemțeni sunt așteptați la Casa de Asigurări de Sănătate să-și ridice cardurile de sănătate. Din cele 315.517 de carduri tipărite pentru județul Neamț, aproximativ 16.000 au fost returnate la CAS pe motiv că acele persoane nu au fost găsite la domiciliu.

„Așteptăm persoanele care nu și-au primt cardul să îl ridice de la sediul CJAS Neamț. Va fi o mică nebunie. Deja e jale la noi, la ghișee. Nu pot spune un termen exact până la ce dată se pot ridica aceste carduri. Se zvonește că vor ajunge, într-un final, la medicii de familie. Dar acest lucru se poate întâmpla numai dacă se ajunge la un consens între Casa Națională și Patronatul Medicilor de Familie”, a declarat directorul CAS Neamț, Radu Firăstrău.

Între timp, „mica nebunie” e în plină desfășurare la sediul Casei. Cardurile de sănătate se ridică pe bază de bilet de ordine, iar holul instituției este neîncăpător pentru toate persoanele care așteaptă.

NEAMȚ: Cardurile de sănătate, „o mică nebunie”!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMaria D., o pensionară de 75 de ani, a vrut să-și ridice astăzi cardul de sănătate, dar când a văzut coada de la ghișee, a renunțat. „Am înțeles că s-a ajuns la numărul 57, la bilete de ordine, nu am cum să aștept atât. Mă dor prea tare oasele ca să stau atât de mult în picioare. Eu nu am primit cardul și nu înțeleg de ce, atât timp cât și nora mea, și fiul, și toată familia l-a primit. La mine n-a venit poștașul, că doar am stat toată ziua acasă, să-l aștept”. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentIAȘI: Mai multe locuri la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”
Articolul următorNEAMȚ: HCM Roman joacă în propria sală cu Midtjylland
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.