0:00

Neamț. Carantină de noapte comunele în Negreşti şi Podoleni. Noi restricții în Roman și alte 4 comune, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 20 octombrie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Neamţ a emis o nouă hotărâre prin care se instituie carantină de noapte în comunele Negreşti (incidenţa 9,16 la mia de locuitori) şi Podoleni (7,82 la mie), dar şi restricţii pentru alte comune nemţene.

Conform hotărârii, în cele două comune nemţene, Negreşti şi Podoleni, este interzisă circulaţia în exteriorul gospodăriei, în intervalul orar 20,00 – 5,00, cu excepţiile cunoscute legat de deplasările profesionale, cele de urgenţă medicală şi, bineînţeles, cu excepţia celor care au certificatul verde COVID-19. Totodată, aici este limitată activitatea operatorilor economici pentru intervalul orar 5,00 – 22,00, cu excepţia farmaciilor, benzinăriilor, transportatorilor rutieri de pasageri şi mărfuri şi a livratorilor la domiciliu de preparate alimentare.

Şi în alte comune nemţene sunt instituite restricţii sau este permisă desfăşurarea unor activităţi în anumite limite ale capacităţii. Sunt vizate localitățile: Secuieni, Crăcăoani, Tupilați, Piatra Șoimului dar și în municipiul Roman

Textul integral al hotărârii îl puteţi consulta mai jos.

HCJSU nr. 110_2021_stabilire masuri domeniul sanatatii

Angela Croitoru

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Ajutor financiar pentru plata facturilor la energie pe perioada iernii!”
Articolul următorGuvernul propus de Dacian Cioloș a picat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.