0:00

NEAMŢ: Bărbat în flăcări, din cauza unei scame!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 77 de ani, din comuna Bodești, cu arsuri pe 50% din suprafața corpului, a fost preluat astăzi, 24 mai, în jurul orei 16:00, cu un elicopter SMURD de la Iași pentru a fi transportat de urgență la București.

Managerul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, dr. Dorice Albu, s-a deplasat la locul solicitării și a găsit bărbatul de 77 de ani cu arsuri grave de gradul II și III, pe picioare și abdomen. Se pare că bătrânul a fost victima unei întâmplări stupide care i-a pus viața în pericol și a fost nevoie de transport de urgență la Spitalul de Arși din capitală. Acesta, în stare de ebrietate fiind, a dat foc, cu o brichetă, la o scamă de pe pantaloni, ce, evident, îl deranja. Hainele bărbatului au luat foc instantaneu, iar alcoolul ingerat nu l-au ajutat deloc pe bătrân să stingă flăcările cu repeziciune, rezultatul fiind arsurile grave suferite.

Dr. Dorice Albu și echipajul de pe ambulanță, au decis imediat ca bărbatul să fie transportat cu elicopterul la spitalul din capitală. Protocolul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț spune că dacă arsurile suferite de o persoană depășesc 25% din suprafața corpului, pacientul este transportat de urgență la o clinică de specialitate. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentACTUALIZARE NEAMŢ: Microbuz în cap de podeţ – 3 victime!
Articolul următorNEAMŢ: Gabriela Mihalschi convocată la Naţională
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.