0:00

Neamț. Bărbat arestat preventiv după ce și-a atacat tatăl și a amenințat forțele de ordine, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația că și-ar fi lovit tatăl. Victima, în vârstă de 62 de ani a alertat Secția de Poliția Rurală Sagna miercuri, 27 martie, spunând că fiul său l-a agresat fizic și continuă să manifeste un comportamentul violent.

La intervenția poliției la domiciliul indicat, persoana reclamată a adresat amenințări și insulte forțelor de ordine. Situația a escaladat când acesta a lovit cu o secure stâlpul de la intrarea în locuință.

Polițiștii au solicitat intervenția luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Neamț care au reușit să îl imobilizeze pe bărbat și l-au reținut pentru a putea fi condus la audieri.

În urma evaluării, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru a asigura siguranța victimei. Pe lângă aceasta, bărbatul în cauză a fost, inițial, reținut pentru o perioadă de 24 de ore, apoi instanța dispunând măsura preventivă a arestului preventiv pentru 30 de zile.

Denisa Popa

Articolul precedentOameni printre noi! O femeie a găsit aproape 17.000 de euro și i-a predat poliției
Articolul următorCamera de Comerț și Industrie Neamț- propuneri de îmbunătățire a cadrului legislativ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.