0:00

NEAMŢ: Angajări la tineret şi sport * Ambulanţa caută şofer, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDirecţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Neamţ organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a posturilor de consilier în cadrul Compartimentului Financiar-Buget-Plăţi şi tot consilier, dar în cadrul Compartimentului Contabilitate-Salarii-Resurse umane. Pe data de 14 iulie, ora 10.00, are loc proba scrisă, iar interviul este programat pe 19 iulie, tot la ora 10.00.

Şi Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Neamț oferă trei posturi, după cum urmează: inspector de specialitate, Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanei Adulte cu Handicap; medic cu 0,5 normă – Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanei Adulte cu Handicap şi inspector de specialitate, Serviciul Asistenţă şi Management de caz pentru Copilul aflat în plasament Familial. Pe 11 iulie, la ora 10:00, se desfăşoară proba scrisă, iar pe 14 iulie, tot la ora 10:00, interviul.

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț organizează concurs pentru a angaja un şofer şi un ambulanţier. Data limită de depunere a dosarelor este 28 iunie, ora 15:00. Proba scrisă e programată pe 11 iulie, ora 10:00, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Tot SAJ Neamţ caută asistent medical generalist debutant, cu studii postliceale, pentru Substaţia Ceahlău. Data limită de depunere a dosarelor este 28 iunie, ora 15:00. Proba scrisă va avea loc pe 6 iulie, ora 12:00, iar interviul pe 8 iulie, ora 10:00.

Oferta bugetarilor din Neamţ, pe larg:

Asistent social debutant și inspector de specialitate debutant – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț

Inspector de specialitate și medic (3 posturi) – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț

Consilier superior (2 posturi) – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ

Inspector de specialitate I – Camera Agricolă Județeană Neamț

Asistent medical generalist debutant PL – Serviciul de Ambulanță Județean Neamț

Șofer autosanitară II și ambulanţier – Serviciul de Ambulanță Județean Neamț. (ZCH NEWS)

Articolul precedentIAŞI: 40 de locuri de muncă la Protecţia Copilului
Articolul următorSUCEAVA: Spitale în pană de asistente medicale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.