jandarmi 03 meciFlorin B. (21 de ani) din Piatra-Neamţ a fost amendat cu 450 de lei şi a primit interdicţie la meciurile de fotbal, care se vor juca în următoarele 6 luni. Individul s-a dus beat la stadion, în seara de 18 martie, cu intenţia de a vedea meciul dintre echipele FC „Ceahlăul” Piatra Neamţ şi FCSB (Steaua Bucureşti).

„Tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în momentul în care i s-a refuzat accesul în incinta stadionului, a devenit recalcitrant şi i-a jignit pe cei care erau la poartă”, a declarat maiorul Cătălin Resmeriţă, purtătorul de cuvânt al IJJ Neamţ.

„Jandarmii l-au sancţionat cu 450 lei amendă (250 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive şi 200 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice), fiind aplicată şi sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de şase luni”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentECLIPSA 2015: Ziua în care stăm cu ochii pe cer!
Articolul următorSUCEAVA: Accident cu 4 victime
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.