reclama autocenter

Afis Chris SimionBiblioteca Judeţeană „Kirileanu” Neamţ vă invită astăzi, 4 martie 2015, ora 17:00, în Sala „Cupola”, la evenimentul lansării volumului „40 de zile” semnat de scriitoarea Chris Simion. Evenimentul, la care participă Adrian Alui Gheorghe şi Adrian G. Romila, face parte dintr-un tur național care cuprinde 40 de orașe, 40 de librării desfășurat în 40 de zile.

„După bestseller-ul Ce ne spunem când nu ne vorbim, Chris Simion ne propune 40 de zile, un roman-basm care îţi dă poftă de trăit în adevăr şi frumos. Cea de-a noua carte, scrisă în 40 de zile, este un joc al introspecţiei şi al (re)găsirii de sine. Recomandat persoanelor aflate în derută existenţială, cu alergie la minciună şi cu tulburări de maturitate. Jocul începe cu o singură pistă: sufletul tău. În fiecare zi cobori în tine, în adânc. N-ai cum să te-ntorci, n-ai cum să te-opreşti, ci doar să mergi înainte. Ultima zi este răscrucea, momentul deciziei: încotro?. Cele 40 de zile de reflecţie şi sinceritate îţi dau răspunsul şi la final nu mai ai nicio şansă de ezitare… simţi exact pe unde s-o iei”, găsim pe coperta IV a volumului.

Chris Simion s-a născut pe 20 august 1977, în Bucureşti. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ – Bucureşti, secţia teatrologie, în 2000, şi secţia regie teatru în 2005.Prima carte, Dragostea nu moare. O concluzie la 16 ani, i-a fost publicată în 1994, autoarea fiind numită de criticul George Pruteanu „un fel de pui de Cioran în fustă lungă şi neagră“. La 17 ani i se publică Dogmatica fericirii, iar în prefaţa cărţii actorul Florian Pittiş scrie: „Citindu-ţi cartea am tras şi eu o concluzie. «Vrei să fii fericit? Dacă eşti pregătit să suferi, iubeşte!» Chris Simion… nu eşti cumva o reîncarnare a mea?“. Alte titluri publicate: Disperarea de a fi (1996); De ce nu suntem ceea ce putem fi? (1997); Spovedania unui condamnat (1998/2000); În fiecare zi, Dumnezeu se roagă la mine (2002), Ce ne spunem când nu ne vorbim (Editura Trei, 2010). Din 2009, Chris Simion este membră a Uniunii Scriitorilor din România. (ZCH NEWS)

Articolul precedent38 de ani de la cutremurul din 1977: Sfaturi de la ISU şi E.ON în caz de cutremur
Articolul următorNEAMŢ: Bătrân înecat în fântână. Poliţia a deschis anchetă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.