reclama autocenter

papagalii fara bilet

Ăsta den mijloc o vrut să merge la meci, da` nu l-o lăsat jăndarii pă motiv că era în stare de ebrietate avansată, timp în care el o ținea sus și tare că o băut alantăieri și că nu-i vina lui că rachiu nu iesă din organism când vrea ei, adică jăndarii. O vinit înapoi, nici la teveu nu s-o uitat de ciudă și-o început să socotească. O oră, două, ba l-o apucat miezu` nopții și el nu avea somn de ciudă. Și dimineată ne dă duma : „Băi, colegu`, tu știi că când nea Gigi (să trăiț fromos și cu folos !) e pe cai mari, Ceahlăul joacă fotbal în somn ?“ Parol, că avea dreptate, dupe calculele făcute. Acuma, noi nu-i sugerăm domnului Gigi să se lase dă politichie când joacă echipa noastră pă ștadionu` de meci, pentru că statistica mai arată că atunci când dom` premare crește pă politică, băieții cu bășica abia se mișcă. Cum scade nea Gigi la sondaje ori nu mai apare la teveu, dau la goluri de zici că au mâncat fotbal pă pâine la Gospodina. Exemplu clar ? Ultimu` meci de acasă… și nea Gigi cu pedeleul.

Ne-am râs un pic pă noi dupe serbarea de la târgu` cu cetate, cum l-o făcut cavaleri pă dom` premare Harpa, de nu mai știe lumea cum să-l cheme: dom` premare sau măria ta ? Că nu-i dă colea să fii fruntaș la vinoase, că trebe exercițiu, antrenamenturi la ceas dă seară, bașca și ceva de ale gurii, ca să nu o ia neuronu` pe miriști. Așa că musai trebuia să-l face cavaleri și dă friptane, pui la ceaun și musacale ca să fie titlul complect. Acuma, noi l-am fi făcut oenobaron de mult, da` nu ne-o chemat să-l încercăm la demisecuri reci, multe și de pleașcă, bașca că nu răspunde la invitația noastră să ne guste petu` de dud sârbesc umplut cu rachiul de smochini păroase, evident cu origini controlate la organe și neatacate de omizile bărboase (al dracu` gângănii). Da` nu-i timpu` pierdut și anu` ăsta este smochini cu duiumu`.

Carismaticul șăf  de la peremeul fără tribun o dat dat o dumă cum că șmecherii celuilant pereme (cu tribun cu tot) i-o spart beroul și i-o furat oarece adeziuni în număr de vreo douăzeci. Anchete, procorori etc. Dacă ne tragem de concluzii și stăm la aer rece, credem că ori peremeul cu tribun nu avea tipărite adeziuni și cu ocazia asta are, ori numărul de mmembrii pereme fără tribun nu se mai dublează din cauza lipsei țidulelor conforme statutului. Acuma, ca între cunoscători, cum e posibil domnu` Badea, tocmai la matale cu experiență de pază și protecție să te facă la berou? Ori paza și anexa era valabelă doar la dame și pensionari?

 

Articolul precedentPictor ieşean pe simezele nemţene: Romeo Ionescu
Articolul următor”Nu sunt singur”, pe bani de la buget