Fostul consilier județean Nadina Simion simte, din nou, gustul libertății. Judecătoria Gherla i-a admis cererea de liberare condiționată și a decis: ”1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Simion Nadina, condamnată la pedeapsa de 4 ani închisoare prin sentinţa penală nr. 1957/2018 a Judecătoriei Bacău, pe data rămânerii definitive a sentinţei. 2. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. 3. Stabileşte suma de 240 lei reprezentînd onorar pentru avocatul din oficiu, care se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, domnului avocat Turdeanu-Ştef Flaviu-Andrei. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 14.06.2019”.

Cum decizia instanței nu a fost atacată, a devenit definitivă și executorie după scurgerea termenului de contestație, iar Nadina Simion a ieșit din penitenciar. Ieri, 20 iunie, ea a fost văzută plimbându-se prin Piatra-Neamț.
Nadina Simion a fost condamnată în același dosar cu Marius Crăciun, pentru trafic de influență, și separat pentru conducere fără permis și fals privind identitatea. Ea a devenit vedetă națională după un incident în trafic, când a lovit cu mașina un polițist care a oprit-o s-o legitimeze.

C.M.

Articolul precedentCartierul Văleni din Piatra Neamț, a treia dimineață de luptă cu urmările inundațiilor
Articolul următorTârgu Neamț: Dorel de la spații verzi a lovit o țeavă de gaz