pietricica turism

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit spânzurat, la Biserica Schitul Bicaz – Capșa, în seara de 3 iunie 2019. Bărbatul era din Bicaz și de vreun an de zile ajuta la treburile de la schit. El a fost găsit într-o magazie de lemne, în jurul orei 18 și s-a cerut ajutorul ambulanței. „Pacientul, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit decedat și lăsat la locul solicitării”, potrivit Serviciului de Ambulanță Neamț. În ciuda manevrelor de resuscitare pe care echipajul medical le-a făcut, bărbatul nu a mai putut fi adus la viață.

Polițiștii din Bicaz au făcut cercetările preliminare, stabilind, la o primă evaluare a cadavrului, că nu sunt urme de violență. ”Corpul neînsuflețit a fost transportat la morgă, necropsia urmând să stabilească exact cauza morții. Se fac cercetări în acest caz, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Georgiana Moșu, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

La Schitul Bicaz – Capșa trăiesc doi viețuitori, iar de mai bine de un an egumen este părintele Ambrozie. Despre acest incident nu se știa nimic în această dimineață la Mănăstirea Bistrița, de care aparține schitul de la Bicaz, potrivit unui părinte care a răspuns la telefon.

(C.I.)