Muncă de Sisif la un incendiu în Siliștea, Români. Proprietarul a suferit arsuri la față și la mâini, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCinci ore au muncit echipajele ISU Neamț la un incendiu produs într-o gospodărie din satul Siliștea, comuna Români, ieri, 18 ianuarie.

La sosirea forțelor de intervenție flăcările cuprinseseră un adăpost pentru animale și un garaj, iar vântul a favorizat extinderea focului la acoperișul și interiorul celor două locuințe lipite de anexele gospodărești. Exista riscul propagării incendiului și la alte case aflate în imediata apropiere.

Muncă de Sisif la un incendiu în Siliștea, Români. Proprietarul a suferit arsuri la față și la mâini, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMai multe echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere din cadrul Detașamentelor Roman și Piatra Neamț și de la Serviciul de Voluntari penrtru Situații de Urgență Buhuși, Români și Costișa au acționat la fața locului.

Proprietarul gospodăriei, un bărbat de aproximativ 43 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței și a mâinilor. Aceasta a primit primul ajutor de la membrii echipajului de paramedici SMURD și a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe Roman.

Muncă de Sisif la un incendiu în Siliștea, Români. Proprietarul a suferit arsuri la față și la mâini, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAu ars: acoperișurile celor două locuințe pe o suprafață de aproximativ 100 mp, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile,  documente etc din interiorul caselor, adăpostul pentru animale, garajul, un buldoexcavator, 2 drujbe, 7 tone de plante furajere, 2 tone de porumb și 4 tone de grâu, o tonă de coceni și alte bunuri depozitate în garaj.

Pompierii au stabilit că focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Angela Croitoru

Articolul precedentPatru răniți într-un accident la Bicazu Ardelean
Articolul următorAtac la ministrul de Interne din partea Sindicatului Diamantul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.