pietricica turism

Pompierii nemţeni au avut două intervenţii pentru stingerea unor incendii, şi în noaptea de joi spre vineri, 24/25 august. Evenimentele, anunţate în prealabil la numărul de urgenţe 112, au avut loc la Târgu Neamţ şi Bodeşti.

La ora 00:04, 6 pompieri militari, cu o autospecială de stingere, din cadrul Detașamentului Târgu Neamț, au intervenit la un incendiu de deșeuri în localitate. “În urma evenimentului au ars aproximativ 200 kilograme deșeuri menajere. Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost foc deschis în spații deschise”, informează ISU Neamţ.

După aproximativ 20 de minute (00:24), 7 pompieri militari, cu două autospeciale de stingere, din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, au stins un incendiu la o anexă gospodărească din comuna Bodești. “În urma evenimentului au ars aproximtiv 70 mp acoperiș anexă confecționat din lemn și învelitoare plăci azbociment, 3 tone furaje (fân), două geamuri cu tâmplăria din lemn, două uși din lemn și o căruță. Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost fumatul în locuri nepermise”, potrivit aceleaşi surse. (ZCH NEWS)