Laboratorul Spitalului Județean de Urgență Neamț a primit acreditarea, de la Ministerul Sănătății, pentru efectuarea testelor COVID – 19. Totodată, ministerul a prevăzut și fila de buget pentru decontarea acestor analize astfel că începând de marți, 28 aprilie 2020, testările și analiza acestora se fac și la spitalul din Piatra-Neamț.

Regret însă că nemțenii au trebuit să asiste la un LIMBAJ TRIVIAL pus în scenă de Președintele Consiliului Județean Neamț. Prin derapajele verbale pe care le-a avut în spațiul public dând dovadă de lipsă de respect față de cetățeni.

Din păcate, la capitolul realizări pentru nemțeni și Neamț Președintele Consiliului Județean nu are nimic concret să prezinte. Poate de aici, din lipsă reală de proiecte, alege să frapeze prin limbaj defăimător, prin amenințări și comportament de cea mai joasă speță.

Domnule președinte al Consiliului Județean Neamț dacă doriți cu adevărat să faceți ceva pentru nemțeni poate ați analiza cu atenție incompetenții care fac parte din Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Neamț și veți propune să se facă acele schimbări necesare pentru a asigura condiții bune pentru a-i îngriji pe cei care au nevoie.

DACĂ AVEȚI CURAJ vă propun să faceți următoarele schimbări în componența Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Neamț.

Astfel:

A) În locul domnului Constantin Dan Vasile vă recomand să îl numiți pe domnul Luigi Bodo, Președintele Consiliu Administratie la S.C. RIFIL S.A, o persoană respectată căruia aș dori să îi urez și pe această cale ”La mulți ani”, ziua domniei sale de naștere fiind ieri. Ați face o surpriză plăcută atât domniei sale cât și locuitorilor din județul Neamț.

B) În locul doamnei Acsinte Ana – vă recomand să îl numiți pe domnul Ionel Cătălin Herghelegiu, medic epidemiolog, o persoană respectată în comunitatea Târgu Neamț și cel care a făcut procedurile pentru funcționarea Spitalului din Târgu Neamț. Sau vă puteți gândi la alți doctori, care am observat, că sunt apreciați și care își respectă jurământul făcut.

C) În locul doamnei Vasiliu Veronica vă propun să alegeți un manager din mediul privat. Tot așa îmi permit să vă recomand două nume: Șerban Strătilă sau Cătălin Roca.

Nu am discutat cu nicio persoană dintre cele menționate, dar știu că sunt respectate și au experiență managerială, care ar putea aduce plus valoare la Spitalul Județean Neamț. Și, totodată, am încredere că ar milita pentru transparență și pentru utilizarea corectă a resurselor financiare pe care le administrează.

Am o singură întrebare:

Aveți curaj să luați o astfel de decizie?

Dacă vă doriți ca Spitalul Județean să se dezvolte, sunt convins că nu o să vă enervați că vă fac o propunere publică. Așa că relaxat o să dovediți că aveți înțelepciune și o să aveți deschidere pentru a îmbunătăți activitatea managerială a spitalului județean.

Sunt convins că nu o să le sunați pentru a le vorbi urât, pe niciuna din persoanele pe care le-am menționat.

Pe mine, DACĂ, o să mă sunați o să vă răspund și nu o să scriu pe Facebook, subiectul discuțiilor, precum ați mai pățit cu alte persoane😉, unii chiar foști colegi de partid.

Este sfârșitul lunii aprilie, sper să se oprească răutățile si jignirile promovate în spațiul public.

Să vă ajute Bunul Dumnezeu să aveți puterea să ascultați (dar nu de unii sfătuitori) și să începeți să luați decizii înțelepte.

Acest mesaj este unul pozitiv și constructiv, sper să-l înțelegeți în totalitate”.

DOAMNE AJUTĂ!

Mugur Cozmanciuc

Președinte PNL Neamț

Articolul precedentSpitalul de Urgență Neamț a primit 3 ventilatoare donate de Episcopia Romano-Catolică Iași
Articolul următorNeamț: 220 de persoane sunt în carantină. Amenzi de peste 530.000 lei pentru încălcarea restricțiilor de circulație
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.