0:00

Mugur Cozmanciuc președintele PNL Neamț: „Lucrăm la diferite scenarii pentru a fi siguri că suntem pregătiți pentru orice situație”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Vrem ca județul Neamț să fie pregătit pentru orice scenariu al epidemiei COVID-19. Am inspectat astăzi, împreună cu domnii George Lazăr, prefectul județului Neamț, și Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț, două baze sportive care pot susține unități medicale mobile sau pot fi transformate în depozite pentru material și echipament medical. Este vorba de stadionul Ceahlăul și Sala Polivalentă, din municipiul Piatra Neamț. Aceste două obiective sunt suficient de mari și suficient de bine compartimentate pentru a face față cerințelor, în cazul în care situația o va impune.

Lucrăm, în continuare, la diferite scenarii de acțiune pentru a fi siguri că suntem pregătiți pentru orice situație. Asigurăm măsurile necesare pentru securitatea sanitară a nemțenilor. În momentul de față, aceasta este prioritatea zero!”

Mugur Cozmanciuc

Președintele PNL Neamț

Articolul precedentRaed Arafat: Ambulanța trece în subordinea ISU
Articolul următorSpitalul Județean: Un etaj întreg, în pavilionul vechi, pentru pacienții care așteaptă rezultatele testelor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.