„Vreau ca județul Neamț să treacă cu bine peste această criză și să fie un exemplu pozitiv!

În atenția prefectului județului Neamț și a reprezentanților Consilierilor Județeni Neamț

În plină pandemie de SARS COV-2 consider, deopotrivă, necesar și util să ne mobilizăm astfel încât județul Neamț să depășească cu bine această situație și să fie un exemplu pozitiv. Este datoria noastră, a tuturor, să identificăm cele mai bune soluții pentru depășirea crizei sanitare pe care o traversăm, prilej cu care:

  • Propun să dăm dovadă de solidaritate politică și instituțională.
  • Recomand a se trece peste orgoliile politice și vanitățile personale.
  • Solicit prefectului județului Neamț să organizeze, în cel mai scurt timp, o întâlnire, respectând cadrul legal, la care să îi invite pe toți reprezentanții partidelor politice din Consiliul Județean Neamț, primarii de muncipii și orașe pentru un dialog aplicat pe marginea bugetului județului Neamț.

Din acest moment, bugetul județului Neamț trebuie să aibă alocări cu prioritate pentru gestionarea crizei COIVD – 19, pentru protejarea celor vulnerabili și a tuturor cetățenilor din județul Neamț și pentru relansarea economiei județului.

Am încredere că propunerea mea va fi tratată cu seriozitate și responsabilitate, pentru binele tuturor nemțenilor. Împreună învingem pandemia. Împreună facem Neamțul și România bine”.

Mugur Cozmanciuc

Președinte PNL Neamț

Articolul precedentAvarie la Săvineşti, 4 ore fără apă potabilă
Articolul următorNeamț: 22 de persoane nou confirmate pozitive la noul virus
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.