0:00

Motive pentru ca să nu pariezi noaptea!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNoaptea este cel mai bun sfetnic, spune un celebru proverb românesc. Zicala arse referă la gândirea aprofundată de care trebuie să dai dovadă înainte de a lua o decizie majoră. Ai procedat identic şi în cazul în care ai ales să fii clientul unui cazinou online, ai luat decizia de a intra în portofoliul unui site online după o îndelungă reflectare, cântărind cu atenţie toate beneficiile care ţi se oferă.

Cum jocurile de noroc sunt prezente în număr mare pe internet, există tentaţia de a petrece timp îndelungat cu acestea accesându-le noaptea. Dacă este bine sau nu să joci noaptea vom dezbate în rândurile următoare, astfel încât să poţi lua cea mai bună decizie în ceea ce te priveşte.

Abilităţile tale nu or să fie la valoarea lor maximă!

Indiferent ce joc de noroc face parte din preferinţele tale, ai nevoie de câteva abilități care să încline balanţa în favoarea ta. Printre acestea, se număra capacitatea de concentrare şi cea decizională care sunt extrem de importante atunci când pariezi. Capacitatea de concentrare se reflectă în atenţia de care dai dovadă în fața jocului accesat, urmărind cu atenţie gameplay-ul acestuia şi intervenind în anumite faze de joc. Pentru a juca, trebuie sa selectezi cel mai bune site dintr-un top casino online.

Capacitatea decizională îşi face apariţia în faza în care trebuie să decizi dacă dai curs unui pariu sau alegi să te retragi, anticipând rezultatul final al pariului. Indiferent de abilităţile tale, să joci noaptea se dovedeşte a fi în cele mai multe cazuri neproductiv. Noaptea este făcută pentru odihnă, în timp ce jocurile de noroc sunt exact opusul, acţiune şi adrenalină la maxim. Cele 2 concepte nu se împacă, din simplul motiv că organismul tău va simți din plin acest lucru şi îţi va afecta fără drept de apel abilităţile de joc. Majoritatea jucătorilor care aleg să joace noaptea merg pe principiul că este linişte, nu îi deranjează nimeni şi că sunt create în acest fel auspiciile pentru un joc bun şi productiv. Nimic mai neadevărat, tocmai ce ai petrecut 8 sau 10 ore tensionate la locul de muncă şi în sfârşit ai ajuns în oaza ta personală de linişte, casa sau apartamentul în care locuieşti.

Tocmai ce ai servit masa şi în loc să te pregăteşti de culcare, tu te gândeşti să dai corpului o altă solicitare care, deşi pare relaxantă este de fapt extrem de stresantă şi solicitantă. În loc să îi dai organismului odihna bine meritată tu îl inunzi cu adrenalina pe care ştii sigur că jocurile de noroc o induc de fiecare dată. Toate acestea concură din plin la diminuarea dacă nu pierderea abilităților pe care le ai atunci când vine vorba de jocuri de noroc, ceea ce se va reflecta în înregistrarea de pierderi financiare.Motive pentru ca să nu pariezi noaptea!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Cel mai probabil vei dori să bei

Toată lumea ştie că jocurile de noroc şi băutura nu se potrivesc însă, pentru cei mai mulţi jucători este imposibil să le separi. În media abundă imaginile în care jucătorii sorb alene dintr-o băutură şi înregistrează câştiguri fabuloase, inducând ideea că alcoolul te destinde şi că în urma consumului acestuia iei cele mai bune decizii ca jucător. Nimic mai fals, este o impresie eronată care dă bine într-o fotografie pe o reţea de socializare însă nu se justifică în viaţa reală.

Dacă eşti într-un cazino offline şi alegi să joci la orice oră din zi sau din noapte, consumul de băuturi este la ordinea zilei, fiind chiar încurajat de cazinou, care nu face în acest fel decât să îşi sporească câştigul zilnic. Pentru online, lucrurile stau exact la fel, ai avut parte de o zi tensionată la muncă şi gândul că în sfârşit vei putea să te destinzi cu o băutură binemeritată se instalează rapid în gândurile tale. O meriţi cu prisosinţă dar să o asociezi cu jocurile de noroc nu este în niciun caz o idee bună. Noaptea eşti dispus să bei mai mult ca de obicei şi la acest fapt concură şi adrenalina pe care jocurile de noroc o induc.

Sub influenţa alcoolului mintea ta nu mai raţionează corespunzător, capacitatea decizională este afectată grav deci o să fi tentat să iei cele mai proaste decizii şi rămâi fără bani în cont într-o clipită. Dacă înainte de a consuma alcool erai adeptul unei strategii şi lucrurile mergeau bine, în urmă mai multor băuturi vei renunţa rapid la orice strategie de joc şi cu siguranţă că te vei aventura să faci lucruri pe care în mod normal nu le faci. Vei plusa atunci când nu este cazul, vei adopta cea mai mare miză pe un slot, vei face cu alte cuvinte tot ceea ce în mod curent un jucător îşi impune să nu facă şi toate acestea dintr-un singur motiv, aburii alcoolului care îţi întunecă judecata.

Motive pentru ca să nu pariezi noaptea!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

O să fii tentat să stai mai mult decât normal

Orice jucător cu experienţă alocă un anumit interval orar zilnic sau lunar jocurilor de noroc. De obicei, toate aceste intervale sunt amplasate pe durata unei zile şi nu includ ore de noapte. Ai jucat pe timpul alocat propus şi te-ai retras la timp – acesta este cel mai bun scenariu. Vei înregistra beneficiile aşteptate, vei putea să-ți iei doza de adrenalină indusă de jocurile de noroc și vei putea avea parte de câştigurile dorite. Să joci noaptea poate părea la prima vedere extrem de ofertant însă vei vedea că îţi va afecta stilul normal de joc.

Vei constata că vei aloca mult mai mult timp jocurilor pentru simplu motiv că ai atât de mult timp la dispoziţie. Timpul în exces petrecut la jocuri de noroc se va materializa asupra efortului financiar pe care îl vei face şi în final vei observa că ceea ce sperai ca beneficii nocturne se vor transforma în deficienţe. Organismul tău se va resimţi a doua zi la muncă, nu vei da randament şi asta din cauză că ai asociat şi consumul de alcool cu jocurile de noroc. Apoi, vei simţi din plin şi pierderile financiare înregistrate peste noapte, prin urmare timpul în exces petrecut noaptea în compania jocurilor de noroc se va dovedi a fi un veritabil fiasco.

Concluzie

Este benefic să joci noaptea într-un cazinou, fie el offline sau online? Cu siguranţă că beneficiile acestei activităţi sunt net inferioare dezavantajelor aduse unui jucător care se vor reflecta atât în starea proastă a organismului cât şi în cea financiară. Încearcă să nu joci noaptea, nu te „ajuta” de alcool atunci când vine vorba despre decizii în jocuri de noroc şi vei vedea că ai luat cea mai bună decizie!

Articolul precedentCOD GALBEN Ploi însemnate cantitativ şi vânt puternic
Articolul următorIncidența Covid scade și după relaxare: 339 cazuri active mai sunt în Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.