Un bărbat de 36 de ani, din Girov, a condus un tractor cu remorcă, în seara de 13 decembrie, și a provocat un accident rutier la intrarea pe DJ 156 A. El a ieșit de pe un drum lateral și nu a acordat prioritatea unei autoutilitare. Deși vinovat, tractoristul a făcut un scandal de pomină și l-a amenințat pe celălalt șofer că-l ”aranjează”.

”Poliţiştii au testat alcooltest bărbatul din Girov, rezultând o alcoolemie de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au stabilit că bărbatul a condus tractorul fără a avea acordul proprietarului”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Având în vedere concursul de infracțiuni, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru furt în scop de folosinţă, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi ameninţare. Astăzi, 14 decembrie, el a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ ,cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. (C.M.)

Articolul precedentISU Neamț a primit două ambulanțe SMURD noi
Articolul următorAcţiune de prevenire a Poliţiei Rutiere Târgu-Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.