reclama autocenter

Monroy a ajuns la CFR Cluj la insistenţele lui Vasile Miriuţă, în luna ianuarie a acestui an, fiind transferat pe o sumă modică de la Ceahlăul Piatra Neamţ. În fapt, a fost ultimul transfer reușit de nemțeni în ultima perioadă, după ce l-au transferat, tot pe o sumă modică pe atacantul Velici. Mijlocaşul de 27 de ani a părăsit gruparea din Gruia, dar nu regretă timpul petrecut la CFR şi are numai cuvinte de laudă la adresa lui Miriuţă, care l-a adus la Cluj într-un moment delicat al carierei sale.

“S-a reziliat contractul pe cale amiabilă, eu sunt mândru că am jucat la CFR, o să fie o amintire frumoasă pentru mine. Nu ştiu dacă voi merge să joc la Gyor. Pentru mine Vasile Miriuţă este un om mare, cu caracter, pe care-l respect foarte mult. Avem o relaţie foarte bună. Am făcut treabă bună împreună şi este o opţiune să merg în Ungaria, dar nu ştiu acum. Ştiu că sunt câteva echipe bune în Ungaria şi cred că Mister merge acolo să se bată la titlu. Am câteva oferte şi acum că sunt liber de contract pot discuta concret. Am oferte din Cipru, Grecia şi din Spania. Acum nu ştiu care va fi cea mai bună pentru mine”, a declarat Monroy, care le-a transmis salutări și foștilor colegi de la Ceahlăul.

M. STOIAN

Articolul precedentUnic a pierdut la ultima clasată
Articolul următorMăstăcăneanu, deranjat de zvonuri

1 COMENTARIU

  1. foarte bun fotbalist a fost la Ceahlaul. Oricum multumim pentru tot ce ai realizat la noi. Mult respect la tine ;i cu siguranta ai intrat in istoria clubului Ceahlaul. Multumim

Comments are closed.