Actualizare: Din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat. ”Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către membrii echipajului SMURD și SAJ, fiind declarat decesul acestuia”, a transmis ISU Neamț.

Știre inițială: Pe 5 ianuarie, în jurul orei 14:58, anchetatorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați, de un bărbat de 30 de ani, din Poiana Teiului, care a reclamat faptul că socrul său a căzut în albia râului Bistrița.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 53 de ani, din Poiana Teiului, ce ar fi avut intenția de a traversa râul Bistrița pentru a se deplasa la domiciliu. La acest moment echipajele medicale efectuează manevre de resuscitare, ale bărbatului de 53 de ani”, anunță Poliția Neamț.

Știre actualizate. Momente dramatice la Poiana Teiului: bărbat decedat după ce a căzut în Bistrița, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Bărbatul plecase spre casă din locuința unor cunoscuți, prin albia râului scăzut, cu o capră de funie. La un moment dat animalul s-a întors și atunci prietenii victimei și-au dat seama că s-a întâmplat ceva și l-au găsit pe bărbat în apa rece.

(G. S)

Articolul precedentHoț dovedit de câinele polițist
Articolul următorȘtire actualizată. Accident grav pe E85. Două victime încarcerate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.