pietricica turism

vama albitaUn bărbat (urmărit la nivel internațional de autoritățile din Germania), care folosea 16 identităţi false pentru a se legitima, a fost identificat, pe 4 ianuarie, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei Vaslui.

“Bărbatul de 45 de ani, din Republica Moldova, a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, cu ocazia efectuării controlului de frontieră, pe sensul de intrare în România. Acesta folosea 16 alias-uri pentru a se identifica şi era urmărit la nivel internațional, fiind cercetat pentru furt din locuință. În urma furnizării informațiilor suplimentare, prin intermediul Biroului Sirene al Poliției Române și a comparării materialului de identificare pus la dispoziție de către Biroul SIRENE Germania, polițiștii Inspectoratului de Politie Județean Vaslui au identificat persoana în cauză ca fiind cea căutată de autoritățile germane”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Vaslui.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași și ulterior Curții de Apel Iași, dispunându-se arestarea în vederea predării acestuia către autoritățile germane. (ZCH NEWS)