Moldova la un pas de izolare: DN2-E85 inundat în Vrancea!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMomente dificile în această dimineaţă (24 august), pe DN2 – E85, în judeţul Vrancea, judeţele Moldovei fiind practic “rupte” de sudul ţării pentru câteva ore.

La această oră, pe tronsonul Focșani – Râmnicu Sărat “traficul rutier se desfășoară în ambele sensuri. Totuși, mai există apă pe carosabil în câteva zone (Popești, Gugești, etc), iar autovehiculele rulează cu viteză redusă. Se estimează că și în aceste zone apa se va retrage în scurt timp”, informează Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române.

Moldova la un pas de izolare: DN2-E85 inundat în Vrancea!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urmă cu aproximativ o oră, “a fost redeschis DN2M Focşani – Nereju, în zona localităţii Răchitaşu (comuna Andreiaşu de Jos), însă doar pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Circulaţia a fost oprită din motive de siguranţă, deoarece râul Milcov a rupt o parte din terasament”, potrivit aceleaşi surse.

Moldova la un pas de izolare: DN2-E85 inundat în Vrancea!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞi traficul feroviar a avut de suferit în această dimineaţă, astfel că izolarea Moldovei de sudul ţării a fost aproape… perfectă. “În jurul orei 8:00, în județul Vrancea, traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 500, între Focșani și Râmnicu Sărat, în zona haltei Sihlea. Deocamdată, trenurile circulă cu restricție de viteză”, informează tot Centrul INFOTRAFIC.

Au fost dificultăţi din cauza viiturilor şi în judeţul Suceava: “Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în județul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricționat pe DN17A,pe tronsonul Vatra Moldoviței – Ciumârna (între kilometrii 23 și 27)”, potrivit INFOTRAFIC. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Google)

Articolul precedentLocuitorii din supercomuna Borca, torenții, promisiunile și ciotul
Articolul următorActriţă din Piatra Neamţ, veste extraordinară de la BBC Culture
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.