Primăria Piatra-Neamț anunţă că a demarat un proiect de modernizare a cabinetelor medicale școlare. Potrivit unei informări de presă, „în primă fază au fost achiziționate 7 scaune dentare moderne complet dotate, denumite unituri dentare, precum și 7 sterilizatoare rapide  pentru dotarea cabinetelor stomatologice școlare”.

De modernizări vor beneficia cabinetele stomatologice școlare de la Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, Colegiul Economic-Administrativ, Școala „Nicu Albu”, Școala „Elena Cuza”, Școala nr. 5, Școala nr. 11 și Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu”. Acestea vor deservi aproximativ 16.000 de elevi și preșcolari.

„Rolul cabinetelor medicale școlare este unul dublu, de educare și de tratare al elevilor. De aceste servicii medicale vor beneficia gratuit atât elevii, cât și preșcolarii din Piatra-Neamț. Am făcut toate demersurile ca acestea să fie utilizabile odată cu începerea noului an școlar”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Valoarea investiției este de 124.809 lei, fără TVA , fonduri alocate integral de la bugetul local. (ZCH NEWS; FOTO: Primăria Piatra Neamţ)

Articolul precedentUn detectorist a descoperit o grenadă și o lovitură de aruncător
Articolul următor51 de milioane de euro pentru îmbunătățirea accesului la apă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Si noi parintii suntem solicitati in continuare să participam cu contributii personale pt. igienizarea claselor, pt. schimbarea parchetului, a jaluzelelor etc. De retinut că scolile sunt in proprietatea primăriilor si se refac pe banii parintilor…

Comments are closed.