Mașina de transport lenjerie murdară a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț s-a stricat. Potrivit anunțului postat la fiecare etaj din pavilioanele spitalului, avaria Daciei Papuc a intrat în „atenția” mecanicilor, care o vor repara. Până atunci, însă, problema lenjeriei murdare se va rezolva „cu mijloace proprii” de „fiecare secție”. Astăzi, 4 decembrie, problema deja era rezolvată și, mai precizează managerul interimar al spitalului, achiziționarea unei mașini noi este mai mult decât necesară.

„Ar costa 8.000 de lei reparația Daciei Papuc și considerăm prea mult. Când am fost numită manager interimar, mașina era defectă, fiindcă e foarte veche. Vom include în planul de investiții pentru 2018 achiziționarea unui autoturism. Deocamdată, am primit un Matiz de la AutoȘtefan, îl folosim pe acesta”, spune dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, care adaugă că acest autoturism este suficient pentru a transporta lenjeria la spălătorie.

Astfel, se pare că au scăpat și îngrijitoarele și infirmierele din spital de căratul „cu mijloace proprii” a lenjeriei murdare. Sau nu? Le iau doar pe cele curate? Pentru că e greu de imaginat cum încap atâtea lenjerii într-un Matiz. Și dacă problema cu transportul s-a rezolvat, anunțul (nesemnat și neștampilat) de ce mai este încă pe pereții spitalului? (C.I.)

Articolul precedentIncendiu și inundație în același timp într-un apartament
Articolul următorCopii alergați printre blocuri de femeia care i-a lovit cu mașina
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.